Categorie Artikel

Waar kun je kittens kopen?
Artikel

Waar kun je kittens kopen?

Waar kittens kopen? Heb je besloten katten een thuis te geven? Er zijn verschillende manieren waarop je kittens kunt kopen. Welke je kiest, hangt onder andere af van of je een bepaald ras verkiest en of je kat een gratis nest of een binnenkat moet worden.

Lees Verder
Artikel

Huisdieren: PETA eist een wet ter bescherming van huisdieren

Dierenwelzijn huisdieren: PETA roept op tot bescherming van huisdieren Volgens schattingen leven er ongeveer 31 miljoen huisdieren in Duitsland, hoewel sommige dieren zoals vissen in aquaria of bewoners van terraria niet worden geteld. Deze dieren worden momenteel beschermd door de Animal Welfare Act, die echter geen nauwkeurige informatie geeft over de vereisten voor het houden ervan.
Lees Verder
Artikel

Kater Maru bereidt zich voor op het carnaval

Grappige katten Kater Maru bereidt zich voor op carnaval Net op tijd voor het begin van het carnavalsseizoen, wil Kater Maru zich ook verkleden. Samen met zijn eigenaren test hij enkele outfits in deze video - maar alleen op papier. Terwijl Maru zijn hoofd uit een doos houdt, houden zijn eigenaren vellen papier voor zijn gezicht, die voorzien zijn van verschillende tekeningen.
Lees Verder
Artikel

"Heerlijk, deze banaan!" Leguaan eet fruit

Dierenvriendschappen "Heerlijk, deze banaan!" Leguaan eet fruit "Mmmm, het smaakt zo lekker. Meer ervan!" Eist de leguaan Abby in de video en laat zijn eigenaar hem rustig voeren met stukjes banaan. Maar het dier slikt de traktatie zo snel in dat zijn eigenaar snel geen fruit meer heeft.
Lees Verder
Artikel

Dieren als partnervervanger? Humaniseer viervoeters niet

Dieren en mensen Dieren als partnersubstituten? Humaniseer viervoeters niet. We knuffelen met hen, praten met hen en houden van onze huisdieren. Er zijn echter problemen wanneer dieren worden beschouwd en behandeld als vervangers van partners. Degenen die honden en katten vermenselijken kunnen zelfs mens-dierrelaties schaden.
Lees Verder
Artikel

Leuke panda rolt door de sneeuw

Suikerzoete Zoete panda rolt door de sneeuw Kuller, kuller, kuller - de panda in deze video weet het beste het koude seizoen te gebruiken. De schattige pluizige speelt volledig ontspannen in de sneeuw en kan geen genoeg krijgen van de witte, koele pluisjes. Alsof het zijn hele vacht nat wil maken met sneeuw, rolt het speelse dier eerst de heuvel af.
Lees Verder
Artikel

"Mijn!" Hond wil geen speelgoed delen

Leuke honden "Mijn!" Hond wil geen speelgoed delen De drie honden in deze video werden verliefd op speelgoed. Jammer dat een schattige vierbenige vriend van alle mensen het pluche bot niet wil splitsen. De anderen achtervolgen hem onmiddellijk door hun huis en laten zien hoe leuk het kan zijn om de beste vrienden van mensen te zien spelen.
Lees Verder
Artikel

Kleine wallaby baby wil lang en sterk worden

Suikerzoete kleine wallaby-baby wil groot en sterk zijn De kleine kleine wallaby-baby in de video heet Scotty en is wees geweest sinds zijn moeder stierf in een auto-ongeluk. Gelukkig hebben lieve mensen het overgenomen en pakken ze nu weer de kleine hop op. De vervangende melk lijkt erg smakelijk voor het dier: met zijn kleine pootjes houdt hij de spuit met het voedsel zeer stevig vast, terwijl hij de inhoud zuigt met zijn mini-mond.
Lees Verder
Artikel

Labrador Maddie duikt als een professional

Leuke honden Labrador Maddie duikt als een professional Als er een wereldkampioenschap voor honden in duiken zou zijn, zou de Labrador-dame Maddie het zeker kunnen winnen, zoals getoond in deze video. De sportieve vierbenige vriend is een echte waterliefhebber en vist thuis graag op haar speelgoed vanaf de bodem van het zwembad.
Lees Verder
Artikel

Hond houdt niet van nieuwe partner: is hij jaloers?

Hondentraining Hond houdt niet van nieuwe partner: is hij jaloers? Je bent pas verliefd, maar houdt je hond helemaal niet van de nieuwe partner of je nieuwe vriendin? Als je trouwe viervoeter jaloers is, kunnen er verschillende redenen zijn. Met veel geduld kun je dit gedrag meestal van je dierenvriend verwijderen.
Lees Verder
Artikel

Corgi en kittens slapen als een hart en een ziel

Zoet als een suiker Corgi en kittens slapen als een hart en een ziel Dat moet echte vriendschap tussen dieren zijn: Kittens Kuro en Corgi Goro zijn gewoon onafscheidelijk in deze video en doen zelfs samen een dutje. Zoooo schattig! De twee kleine hagedissen liggen vredig naast elkaar op een zachte deken en houden hun ogen dicht.
Lees Verder
Artikel

Grappige kraai koelt op ruitenwissers

Diervriendschappen Grappige kraaienkoeling op ruitenwisser De kraai in de video is bijzonder aanhankelijk. Ontspannen heeft het dier het zich gemakkelijk gemaakt op de ruitenwisser van een auto en denkt zelfs niet aan wegvliegen. Zelfs wanneer de eigenaar van de auto de ruitenwisser inschakelt, blijft de grappige raafvogel kalm en kan op en neer worden gereden.
Lees Verder
Artikel

Dearest! Kleine kat miauwt heel subtiel

Lieverd! Kleine kat miauwt heel voorzichtig De knuffelige minipot in deze video smelt het hart van elke dierenliefhebber: de zoetekauwkat verkent haar huis en miauwt heel rustig - en krijgt veel aaien van haar eigenaars. "Hé, ik ben een schattig kitten en ik heb veel te vertellen!
Lees Verder
Artikel

Splish-Splash! Poolfeest bij de Husky-familie

Leuke honden splash-splash! Poolfeest bij de Husky-familie Eigenlijk zijn husky's gemaakt voor koudere temperaturen, daarom is de zomerhitte bijzonder ongemakkelijk voor de schattige honden. De favoriete mensen van de husky's in de video hebben hun viervoetige vrienden een speciale verrassing gegeven: een poolfeest.
Lees Verder
Artikel

Schattig: kleine kleine gelukskat is gekruid

Zoet als suiker Heerlijk: kleine kleine gelukskat wordt opgepompt Quiiiiietsch! Het schattige driekleurige kitten in de video is bijna te schattig om waar te zijn. De ogen zijn nog steeds volledig slaperig - de miniatuur gelukskat heeft haar ogen waarschijnlijk slechts enkele dagen eerder geopend. De kat redt van het initiatief "Cats at the Studios" koestert het kleine katje liefdevol, zodat de vondeling snel groot en sterk wordt.
Lees Verder
Artikel

FIV bij katten: definitie en oorzaken

Dierziekten FIV bij katten: definitie en oorzaken Het Feline Immunodeficiency Virus (FIV) wordt niet voor niets ook kattenaids genoemd. Het lijkt erg op menselijke immunodeficiëntie. Het kan jaren duren voordat uw huisdier symptomen ontwikkelt voordat de ziekte uitbreekt. De ziekte FIV wordt overgedragen van kat op kat - Afbeelding: Shutterstock / melis FIV is een besmettelijke virale ziekte.
Lees Verder
Artikel

Chihuahua spitz puppy woedt met zijn moeder

Leuke honden Chihuahua Spitz puppy woedt met zijn moeder De kleine Chihuahua Spitz Mix-puppy in de video is een lieve kleine moederzoon. Vol met genegenheid en veel plezier, spelen zijn moeder en 36-dagen oude mini-hond en ravotten over het tapijt in de woonkamer. Familiebanden kunnen zo mooi zijn.
Lees Verder
Artikel

"Kijk!": Mini-kat wil aandacht

Suikerzoet "Kijk!": Mini-kat wil aandacht "Koekoek, hier, kijk eens naar mij! Hallo?" De gouden mini-pelsneus Paris probeert in deze video de aandacht te trekken van katten-toffee. Met een lieve blik kijkt ze op naar de grote poes die het zich gemakkelijk heeft gemaakt op een zachte stoel.
Lees Verder
Artikel

Zwanen: elegante eendenvogels

Beastly Beautiful Swans: Elegant Duck Birds Wanneer zwanen een partner vinden, blijven ze een leven lang bij hen. U kunt meer interessante details over deze dieren vinden in onze fotogalerij! Prachtige en elegante dieren, deze zwanen! - Afbeelding: Shutterstock / YK Het verenkleed van de prachtige vogel is meestal volledig wit - Afbeelding: Shutterstock / Monica Viora zwarte zwanen, behalve de rode snavel, maar volledig zwart - Afbeelding: Shutterstock / Tatiana Katsai De dieren voeden zich voornamelijk met waterplanten - Afbeelding : Shutterstock / Dmitrij Skorobogatov Zwanenparen zijn zeer loyaal en binden een leven lang - Afbeelding: Shutterstock / Paul Reeves Photography Het nest van zwanen bestaat meestal uit takken, waterplanten en grassen - Afbeelding: shutterstock / SNEHIT Zwanen broeden vervolgens vier in dit nest maximaal zes eieren van - Afbeelding: Shutterstock / Zocchi Roberto Na de geboorte zorgen zwanen voor hun nakomelingen - Afbeelding: Shutterstock / Igor Borodin En soms worden de kleintjes zelfs op de rug van hun ouders vervoerd - Afbeelding: Shutterstock / Karel Gallas 0 reacties Login om te reageren
Lees Verder
Artikel

Onderzoek bewijst: kattenvideo's maken je blij

Onderzoek naar het houden van katten bewijst: kattenvideo's maken je blij Wat velen al lang weten, is nu officieel bewezen door een onderzoek: alle schattige kattenvideo's op internet maken je gelukkig. En niet alleen dat: degenen die "Cat Content" op kantoor consumeren, zouden zich nog beter kunnen concentreren. Lees hier hoe onderzoekers dit hebben bewezen.
Lees Verder
Artikel

Brutale kat die yoga doet: het stellen voor de camera

Grappige katten Stoute kat die yoga doet: poseren voor de camera Aandacht, geavanceerde yogales! Terwijl de vrouw in deze video haar evenwicht op haar hoofd probeert te houden en dit met haar camera wil opnemen, denkt haar kat aan iets om de aandacht te trekken. Ze maakt het zichzelf snel comfortabel voor het apparaat van haar eigenaar - ze is tenslotte de ster van de film, toch?
Lees Verder