Categorie In detail

Wanneer katten graag met mensen knuffelen
In detail

Wanneer katten graag met mensen knuffelen

Katten houden Wanneer katten graag met mensen knuffelen Hoewel de hond als de beste vriend van mensen wordt beschouwd, zijn katten in werkelijkheid net zo liefhebbende metgezellen. Een onmiskenbaar teken van genegenheid is wanneer de bontneuzen met mensen knuffelen. Maar dat is niet alles. Hier kun je ontdekken wat er nog meer te maken heeft met dit schattige kattengedrag.

Lees Verder
In detail

Ratzepüh ... Ferret Pepe is zoooo moe

Sugar-sweet Ratzepüh ... Ferret Pepe is zoooo moe De schattige fret Pepe in de video lijkt veel geld te hebben besteed aan spelen. Nu is het dier zo slaperig en heeft het zichzelf comfortabel gemaakt op de schoot van zijn favoriete persoon voor een dutje. Ferret Pepe geeuwt verschillende keren hartelijk en smakt dan met plezier, terwijl zijn meester hem op de kin en de kleine buik krabt.
Lees Verder
In detail

Tijgerkatjes doen een dutje op Muchens schoot

Suikerzoete tijgerkatjes doen een dutje op Muchens schoot Sooo schattige tijgerkatjes! Je zou de twee lieve katten kunnen stelen in deze video! Geknuffeld liggen ze op de schoot van hun minnares en genieten van de strelingen van hun eigenaar - en vallen onmiddellijk in een diepe slaap. Terwijl een kitten al naar het land van dromen is gereisd, beweegt de andere fluwelen poot zijn kleine wollige poten lichtjes.
Lees Verder
In detail

Om weg te smelten: schattige hamster voedt wortel

Suikerzoet Om weg te smelten: Leuke hamster voedt wortel "Laat het niet uit de weg gaan!" Is het motto van het kleine dier in deze video. De suikerzoete hamster heeft het zich gemakkelijk gemaakt in een donzige deken en knabbelt rustig aan een stuk wortel. Mampf, mampf, mampf!
Lees Verder
In detail

Hondentrekking: lange afstanden wandelen met de hond

Vakanties met honden Trektochten met honden: lange afstanden wandelen met honden Van mensen en honden is bekend dat ze al eeuwenlang zij aan zij door bossen, weiden en velden wandelen. Dogtrekking zet deze traditie voort en is nu een steeds populairdere hondensport. De natuur kan het beste samen met de hond worden genoten - Shutterstock / Barna Tanko De term "hondentrekking" betekent zoiets als langeafstandshond wandelen en is afgeleid van het Engelse "hond" voor honden en "trekking" voor langeafstandswandeltochten.
Lees Verder
In detail

"Hey!" Franse buldog in nieuw huis

Leuke honden "Hey daar!" Franse bulldog in een nieuw huis De kleine Franse bulldog in deze video is gewoon hartverwarmend: de schattige puppy is onlangs naar zijn nieuwe huis verhuisd en moet eerst wennen aan de omgeving. En hoe doet de lieve man het het beste?
Lees Verder
In detail

Voering dieven! Honden stelen snacks

Leuke hondenvoer dieven! Honden stelen snacks In deze video krijgen honden gewoon geen genoeg van het voedsel van hun eigenaren. In plaats van geïnteresseerd te zijn in hun eigen voedselkom, stelen de brutale viervoetige vrienden de snacks van hun favoriete mensen. "Oh, het eten van minnaressen en meesters ziet er heerlijk uit.
Lees Verder
In detail

Corgi Trinket op de trap: "Heel voorzichtig!"

Leuke honden Corgi Trinket bij het afdalen van de trap: "Gaaanz voorzichtig!" De schattige Corgi-puppy Trinket staat in deze video voor een grote taak: hij moet de trap af rennen. Maar hoe werkt het? De hond inspecteert zorgvuldig de stappen. Elke kleine onhandige stap moet immers goed doordacht zijn.
Lees Verder
In detail

Papa Dobermann zorgt voor zijn puppy's

Lieve honden Papa Doberman zorgt ontroerend voor zijn puppy's. In deze video laat een Doberman zien dat een papa ook liefdevol voor zijn puppy's kan zorgen. Hij onderzoekt zorgvuldig zijn nakomelingen en verwent de kleine honden met zachte aaien. Weg te smelten!
Lees Verder
In detail

Dappere Golden Retrievers voeren de aankopen in

Leuke honden Brave Golden Retrievers dragen de boodschappen mee. De bewoners van het huis in de video hoeven het zware weekendwinkelen niet meer zelf te dragen: hun hardwerkende Golden Retrievers helpen bij het opruimen van de kofferbak en pakken aardappelzakken, wortelpakketten en zelfs waspoederdozen.
Lees Verder
In detail

Hey! Koala baby verschijnt aan de wereld

Zoete honing! Koala baby toont zichzelf aan de wereld Whoops, wie toont zich plotseling aan de wereld in deze video? De kleine koala-baby genaamd Thunder is eindelijk uit het beschermende zakje van zijn moeder geglipt en wil nu zijn habitat in de Taronga Western Plains Zoo verkennen. Voor nu betekent dat dat je je moeder vasthoudt en jezelf laat meeslepen.
Lees Verder
In detail

Mampf-mampf-mampf: Baby-buidels voeden zich met fruit

Babydier Mampf-mampf-mampf: Baby-opossums voeden zich met fruit De opossum is een alleseter en is niet kieskeurig over zijn voedsel. Maar de kleine baby-buidelratten in de video lijken een favoriet gerecht te hebben: fruitsalade! De schattige dieren smakken en smakken druiven en appels met een grote eetlust.
Lees Verder
In detail

"Je bent eindelijk terug!" Honden begroeten eigenaars

Lieve honden "Je bent eindelijk terug!" Honden begroeten hereniging hereniging is een vreugde, vooral de honden in deze video. Zodra ze hun eigenaren weer ontmoeten na een korte scheiding, begroeten ze hen alsof ze al vele jaren niet meer bij hen zijn. De harten van de hond kloppen veel sneller.
Lees Verder
In detail

Basisregels voor een gezonde kat

Gezondheid van katten Basisregels voor een gezonde kat Eigenaren van katten willen dat hun kat lang fit en gelukkig blijft. Om een ‚Äč‚Äčlevendige, gezonde kat bij je te laten leven, zijn er een paar basisregels die je moet volgen. Veel ziekten kunnen op deze manier worden voorkomen. Met goede preventieve zorg en goede voeding blijft de kat lang gezond - Shutterstock / Dean Drobot Een gezonde kat kan niet als vanzelfsprekend worden beschouwd.
Lees Verder
In detail

Sportief, sportief: Ragdoll-kater Timo als work-outprofessional

Beroemde katten Sportief, sportief: Ragdoll-kater Timo als workout-professional De beroemde Ragdoll-kater Timo houdt ervan comfortabel te zijn. Maar de pluizige ontspanningsprofessional kan het anders doen, zoals hij in deze video laat zien. In een goed humeur presenteert de mooie pelsneus haar trainingstips voor sportieve katten.
Lees Verder
In detail

Muahaha! Stoute vogel lacht als cartoon schurk

Diervriendschappen Muahaha! Stoute vogel lacht als een gordijn van een cartoonschurk! Zoals in een stripfilm, piept de grappige papegaai in de video voorzichtig door de deur, en begint kort daarna echt met een nare lach. "Harr-harr-harr! Gnihihi!", De vogel doet en klinkt als een slechterik uit een superheldenverhaal die probeert de wereldheerschappij te grijpen.
Lees Verder
In detail

Plezier en spelletjes met tien populaire hondensporten

Sportieve dieren Plezier en spel met tien populaire hondensporten Agility is een van de bekendste en meest populaire hondensporten, daarom begint het - Shutterstock / Mackland Snel of heel gezellig, op het land of in het water: er zijn veel verschillende hondensporten die leuk zijn voor mensen en dieren en zijn afgestemd op de verschillende behoeften van de viervoeters.
Lees Verder
In detail

Ongeduldige kittens wachten op hun eten

Suikerzoete ongeduldige kittens wachten op hun eten "Waarom duurt het zo lang?" De kittens in deze grappige video gaan duidelijk niet snel genoeg. Terwijl haar eigenaar het eten bereidt, besluit de een na de ander om op haar been te klimmen en op de tafel te kijken om te controleren of alles in orde is.
Lees Verder
In detail

Suikerzoet: kat durft een kleine glijbaan

Speel Zoet als een suiker: Kat durft een kleine glijbaan "Ik kan dit speeltje krijgen! Absoluut!", De kat weet het zeker in deze video en probeert het te grijpen - als ze er maar niet op hoefde te klimmen. Kuro wil graag haar nieuwe speeltje pakken, een zwart lint.
Lees Verder