Categorie Opmerkingen

Opossum: schattige eenling
Opmerkingen

Opossum: schattige eenling

Tierisch Schön Opossum: schattige eenling Opossums behoren tot het geslacht van zakratten, die vooral in Noord-Amerika worden gevonden - Afbeelding: Shutterstock / Heiko Kiera Opossums zijn meestal eenlingen en zijn 's nachts actief. In onze fotogalerij presenteren we de schattige buideldieren in meer detail.

Lees Verder
Opmerkingen

7 speelgoed dat gevaarlijk kan zijn voor katten

Kattenbezit 7 speelgoed dat gevaarlijk kan zijn voor katten Er zijn veel gevaren voor katten in het huishouden. Op deze manier kunnen binnenlandse tijgers zichzelf verwonden aan verondersteld speelgoed en in het ergste geval zelfs een dodelijk ongeval hebben. Om te voorkomen dat dit gebeurt als katteneigenaar, moet u voorzichtig zijn met de volgende dingen.
Lees Verder
Opmerkingen

Dalmatische damesknuffels met schattige kittens

Suikerzoete Dalmatische damesknuffels met schattige kittens Gewoon te mooi: in deze video zorgt de Dalmatische dame met de toepasselijke naam Lady voor een paar pleegkittens. De hartige hond nestelt zich voorzichtig tegen de knuffelige fluwelen poten en zorgt liefdevol voor zijn nakomelingen.
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe een goede hondenfysiotherapeut te vinden

Dierenarts Hoe een goede hondenfysiotherapeut te vinden Het vinden van een goede hondenfysiotherapeut is niet altijd eenvoudig. Dit komt vooral door het feit dat de professionele titel "hondenfysiotherapeut", zoals de naam "hondentrainer", niet wordt beschermd. Ontdek hier hoe u uw hond in goede handen kunt brengen.
Lees Verder
Opmerkingen

Kat en baby: vermijd problemen

Kattenhouderij Kat en baby: problemen vermijden Als uw baby en uw kat elkaar ontmoeten, kunnen er problemen zijn. Gelukkig kunnen conflicten grotendeels worden vermeden als u uw kat een toevluchtsoord biedt en zich voorbereidt op de aankomst van uw baby voordat de baby wordt geboren.
Lees Verder
Opmerkingen

Hond is helemaal in de war: "Oeps? Waar is het glas?"

Sweet Dogs Dog is helemaal in de war: "Whoops? Waar is het glas?" De mensen van de hond in de video maken hun vierbenige vriend in de maling. Er is meestal een glazen ruit in de voordeur, maar deze ontbreekt momenteel. De eigenaar van de hond loopt door het kozijn en roept haar goed opgevoede neus van een pels.
Lees Verder
Opmerkingen

Knuffelen Wolf Kekoa wil knuffelen

Dieren en mensen knuffelen Wolf Kekoa wil knuffelen Het is een afbeelding uit een sprookje. De grote, mooie wolf knuffelt in de video als een lieve schoothondje met zijn menselijke vriend. De grote knuffelzak heet Kekoa en woont samen met zijn wolvenvriend Sakara in het "Colorado Wolf Wildlife Center".
Lees Verder
Opmerkingen

Krabben met effect: schildpad wiebelt met schaal

Vriendschappen van dieren kruipen met effect: schildpad wiebelt met pantser wiebelen, wiebelen, wiebelen! De schildpad in de video houdt ervan om haar schelp te laten krabben of aaien. Ze vindt de tederheid zo groot dat ze begint te dansen en haar lichaam soepel heen en weer beweegt. De schildpad is blijkbaar erg gevoelig voor zijn schild.
Lees Verder
Opmerkingen

Hammerhead shark: enge zeedieren

Heel dichtbij Hammerhead haai: angstaanjagende zeedieren De hamerhaai valt meteen op met zijn hamerachtige kop en kan je bang maken. Glimlach alsjeblieft! - Afbeelding: Shutterstock / nicolas.voisin44 Ze hebben een gestroomlijnd lichaam en een sterk verbreed hoofd - Afbeelding: Shutterstock / Matt9122 Deze haai dankt zijn naam aan zijn hamerachtige kop - Afbeelding: Shutterstock / Shane Gross Deze dieren zijn voornamelijk in tropische en subtropische kustgebieden te vinden - Afbeelding: Shutterstock / Ian Scott Ze zijn ook meestal eenlingen - Afbeelding: Shutterstock / nicolas.
Lees Verder
Opmerkingen

Moeilijke missie: Babyolifant wil vogels vangen

Tierisch Schön Moeilijke missie: Babyolifant wil vogels vangen "Wacht op mij! Ik wilde alleen vragen of we met elkaar willen spelen!", De schattige olifant wil een zwerm vogels vertellen in deze video. Maar in plaats van met de jonge dikhuid te spelen, vliegen de fladderende dieren altijd weg.
Lees Verder
Opmerkingen

Cataract bij katten: symptomen en oorzaken

Dierenarts Cataracts bij katten: symptomen en oorzaken Cataracts, ook wel staar genoemd, is een oogziekte die helaas niet met medicijnen kan worden behandeld. Tijdige chirurgie kan het resterende gezichtsvermogen van uw kat redden. Het is des te belangrijker dat u de symptomen vroeg herkent.
Lees Verder
Opmerkingen

Speelgoedplezier: geweldig voor kittens, voor moeder flop

Grappig kattenspeelgoed: voor kittens, voor moeder flop De kittens in deze video hebben veel plezier. De eigenaren zwaaien altijd met speelgoed over de kutjes, die het natuurlijk volgen met hun ogen betoverd en hun pluizige hoofden heen en weer bewegen. Maar terwijl de jonge fluwelen poten een geweldige tijd lijken te hebben, is de kattenmoeder ... nou ... een beetje verveeld.
Lees Verder
Opmerkingen

Stoute vos wil absoluut golfuitrusting hebben

Diervriendschappen Stoute vos wil absoluut golfuitrusting Veel dieren zijn geïnteresseerd in sporten, een bal najagen of met hun eigenaars door het park rennen. Maar de vos in deze video is geïnteresseerd in een andere fysieke oefening: golf. En daarvoor is hij zelfs klaar om diefstal te plegen.
Lees Verder
Opmerkingen

Leverziekte bij katten: diagnose door de dierenarts

Dierziekten Leverziekten bij katten: diagnose door de dierenarts Alleen de dierenarts kan leverziekten bij katten diagnosticeren. Vanwege de overvloed aan mogelijke vormen en oorzaken en de onnauwkeurigheid van de symptomen, is het klinische beeld vaak nauwelijks herkenbaar voor leken. De dierenarts kan leverziekten op verschillende manieren identificeren - Shutterstock / Mr.
Lees Verder
Opmerkingen

Zoooo schattig: grijze kittens om weg te smelten

Suikerzoet Zooooo schattig: grijze kittens om weg te smelten Zo'n pluizig-pluizig kitten! Verliefd worden! - Afbeelding: Shutterstock / dezi Gray kittens veroveren snel de harten van dierenliefhebbers met hun lieve ogen. Om te knuffelen en verliefd te worden, de kleine fluwelen pootjes! Zo'n donzige pluizige kitten!
Lees Verder
Opmerkingen

Weg met hondengeur in het appartement

De hondengeur in het appartement wegwerken Afhankelijk van het ras kan de hondengeur min of meer intens zijn. Maar elke viervoetige vriend laat een bepaald "geurspoor" achter. Vooral wanneer zijn vacht nat is geworden, kan je lieveling ruiger ruiken en deze geur verspreiden in je appartement.
Lees Verder
Opmerkingen

EU huisdier ID voor de hond moet op vakantie zijn

Vakantie met een hond EU-dierenpaspoort voor de hond moet op vakantie gaan Wilt u met uw hond op vakantie? Geen probleem, op voorwaarde dat u het EU-dierenpaspoort bij u hebt. Het document voor honden, katten en fretten dient als paspoort. Deze schattige hond heeft op vakantie een EU-dierenpaspoort nodig - Shutterstock / Sergey Novikov Het EU-dierenpaspoort is sinds de inwerkingtreding op 29 jaar aan vervanging toe
Lees Verder
Opmerkingen

Dieren ontspannen: yogales met katten

Animatief sportief Animatief ontspannend: Yogacursus met katten Geweldige actie: een dierenbeschermingsorganisatie heeft haar fluwelen poten geregistreerd voor een yogales om de aandacht te vestigen op de vele liefhebbende dierenasielbewoners die op zoek zijn naar een huis. In de ontspanningsgroep toonden de charmante kutjes zich niet alleen van hun beste kant, maar verwarmden ook de harten van de deelnemers.
Lees Verder
Opmerkingen

Mantrailing - wat is het eigenlijk?

Honden houden mantrailing - wat is het eigenlijk? Bij mantrailing gebruiken honden hun neus om een ​​specifiek persoon te vinden. Honden die speciaal op deze manier zijn getraind, worden in reddingsteams gebruikt - maar het spannende zoekwerk is ook populair als hondensport.
Lees Verder
Opmerkingen

Europese Robin: populaire binnenlandse zangvogel

Beestachtig mooie Robin: populaire binnenlandse zangvogel Kleurrijk: robins merken onmiddellijk het oranjerode verenkleed op de borst, keel en voorhoofd - Afbeelding: Shutterstock / Tomatito robins voelen zich thuis in Europa en Noord-Afrika en voeden zich bijvoorbeeld met insecten of zaden.
Lees Verder