Informatie

Drukke stokstaartjes: Royal Rumble in the zoo


Stokstaartjes zijn bijzonder schattige dieren. Uw unieke verkoopargument: rechtop staan. Maar de dieren met het uitgesproken sociale gedrag kunnen ook aan de slag gaan. Een video van een bezoeker van de dierentuin in Salt Lake City, VS bewijst: deze heldere dieren hebben veel energie en bieden de geamuseerde toeschouwers een echt spektakel.

Een echte drukte: met volledige fysieke inspanning proberen de kleine boefjes elkaar omver te gooien - natuurlijk voor de lol. Tussendoor grijnzen de zoogdieren trots naar de camera. Een ogenschijnlijk mannelijke meerkat probeert zelfs te copuleren met een vrouwelijk exemplaar. Maar na een paar seconden lijkt de stokstaart interesse te verliezen - het vriendelijke gevecht lijkt interessanter.

Ik sta, dus ik ben een man

De zoogdieren komen oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Ze wonen in maximaal negen leden. De naam van het nieuwsgierige dier komt van het staan ​​op twee benen - ze staan ​​net als mannelijke mannen (of vrouwen). Overigens is de Engelse naam "Meerkat" enigszins verwarrend. De insecteneters uit de woestijn hebben niet veel gemeen met de Vervet Monkey, een geslacht van apen.

0 reacties Log in om te reageren

Video: GaiaZOO, stokstaartjes (Juli- 2020).