Opmerkingen

Bullmastiff: speciale kenmerken van het onderwijs


Het opvoeden van een stiermastiff vereist zorg en hondenervaring. Zoals bij elke hond, beginnen de eerste stappen met socialisatie bij de fokker - dus je moet vanaf het begin op een paar belangrijke dingen letten.

Dat je Bullmastiff zeer goed gesocialiseerd is, is een must. Kies uw hondenfokker met zorg en aarzel niet om vragen te stellen. Met zo'n grote, waakzame hond met een beschermende drang, is het zelfs nog belangrijker dan bij andere honden dat zijn ervaring als puppy hem optimaal voorbereidt om een ​​betrouwbare vierbenige vriend te worden. Als de hond bij je intrekt, neem je de verdere opleiding over.

Jonge bullmastiff: tips voor ouderschap

Uw jonge hond is slim en volgzaam, maar ook van nature zeer onafhankelijk en een beetje koppig. Overtuig hem voorzichtig, vriendelijk en zonder stress en geweld dat het leuk is om met je samen te werken in een team. De bijgevoegde vierbenige vriend staat er erg open voor. Veel lof zou hem moeten laten zien welk gedrag je met hem verwelkomt. Consequent gedragingen voorkomen waaraan hij niet eens moet wennen, daarentegen, laat hem zien dat jij de baas bent en stel de regels vast.

Praktijk en gewenning maken de hond betrouwbaar

Besteed veel tijd aan het wennen van uw hond aan alles. Andere honden van alle soorten en maten, vreemde en bekende mensen, kinderen, stad en land: wat uw hond als puppy leert kennen, blijft hem voor het leven bekend. Vanaf het begin moet de hond eraan gewend zijn om door vreemden te worden geaaid, of om een ​​commando te krijgen zoals "zitten".

Tien grote hondenrassen: vierbenige vrienden met formaat

Bij een hond met een beschermend instinct zijn goede ervaringen met mensen ook onvervangbaar. Met de puppy naar een hondenschool gaan is een goed idee - vooral als je nog steeds begeleiding en ondersteuning nodig hebt in de ene of de andere zaak.

Video: BULLMASTIFF - ALL About This Big Breed (Juli- 2020).