In detail

Karakter van de Abessijnse kat: levendig en ongecompliceerd


Waarom is de Abessijnse kat een geweldige familiekat? Omdat het ongelooflijk sociaal en draaglijk is. Kinderen, volwassenen, honden: de fluwelen poot met het extravagante uiterlijk past goed bij bijna iedereen. Leuk en gegarandeerd nooit saai: de Abessijnse kat - Afbeelding: Shutterstock / Bildagentur Zoonar GmbH

Iedereen die een kat van dit ras heeft, zal veel met haar ervaren, omdat de altijd vrolijke, dappere, nieuwsgierige en zeer mensvriendelijke vierbenige vriend zich nooit verveelt. Ze is charmant, maar ook goed om haar zin te krijgen. Slim, net als de Abessijnse kat, komt ze altijd met iets nieuws en is ze blij als haar persoon haar veel laat delen in het dagelijks leven. Het wordt beschouwd als ongecompliceerd, robuust en soms meer als een hond dan een kat.

De Abessijnse kat: een kleine bundel energie

De Abessijnse kat komt graag met ideeën omdat zijn spel- en jachtinstincten erg uitgesproken zijn. Ze jaagt niet alleen op haar favoriete speelgoed, ze kan ook mikken op de pen die haar eigenaar vasthoudt. Als je een kat van dit ras wilt kopen, moet je er veel tijd voor nemen en goed opschieten met zijn speelse karakter. Het is gewoon een bundel energie en is altijd erg aanwezig.

Mooie Abessijnse kat: indrukken van een ras met klasse

De goed getolereerde Abessijnse kat houdt er niet van alleen te zijn en voelt zich het meest op zijn gemak bij een dier van dezelfde soort dat net zo graag speelt als zij. Ze is knuffelig, leert kleine trucjes met een beetje geduld en zelfs als ze niet de stilste fluwelen poot is vanwege haar levendigheid, maakt ze zichzelf zelden bekend over miauwen en andere kattengeluiden, omdat ze andere manieren heeft om aan te tonen dat ze er is.

Video: Poezen 5 maanden (Juli- 2020).