Informatie

Dit waren de meest populaire hondennamen in 2014


Als je nog steeds op zoek bent naar een naam voor je toekomstige vierbenige vriend, kun je inspiratie opdoen in de meest populaire hondennamen uit 2014. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig: welke namen gaven de hondenbezitters in Duitsland het afgelopen jaar het vaakst aan hun lievelingen? Niet zo eenvoudig: kies de juiste naam voor een hond - Afbeelding: Shutterstock / Frank11

Terwijl aanstaande ouders hun nakomelingen unieke en ongewone namen willen geven, vertrouwen hondeneigenaren op de beproefde. Dit was het resultaat van een evaluatie door de dierenbeschermingsorganisatie TASSO e.V., die elk jaar de meest populaire hondennamen presenteert. De basis voor de evaluatie van 2014 was 7,6 miljoen geregistreerde dieren in het Central Pet Register van Duitsland.

Dit is de beste manier om hondendames te bellen

Er is de afgelopen zeven jaar niets veranderd aan de top van de meest populaire hondennamen voor teven, zoals Philip McCreight, hoofd van TASSO e.V., zegt: "Het is heel interessant dat Luna nu al zeven jaar de onbetwiste leider onder vrouwelijke hondennamen is." En Emma en Bella staan ​​ook al enkele jaren op de tweede en derde plaats. Terwijl Amy, Kira, Lilly, Lucy, Paula en Nala elk jaar om de beurt in de volgende rangen komen, was Mia voor het eerst in 2014 een van de populairste hondennamen.

De meest populaire hondennamen van de reuen

De lijst met de meest populaire hondennamen voor mannen is even constant als die voor vrouwen. Aan de top was er echter een verandering: Rocky kwam voor het eerst in vijf jaar terug naar nummer één in 2014. Sammy, die in 2012 als laatste aan de top stond, staat hem op de hielen. Max, Sam, Balu en Lucky staan ​​weer op plaatsen drie, vier, vijf en zes. De absolute nieuwkomer op de zevende plaats is Buddy, die zelfs Bruno, Charly en Paul achter zich laat.

Er zijn absoluut geschikte namen voor zowel grote als kleine rassen - nu moet uw persoonlijke smaak beslissen of u een van de meest populaire hondennamen van het afgelopen jaar kiest of liever een zeer ongebruikelijke naam gebruikt.

Originele uitrusting voor puppy's kopen: tips

Als je een puppy wilt kopen, kun je meestal op de leeftijd van acht tot tien ...

Video: Namen & Rugnummers - ma 20 jan 2014, 17:25 uur RTV Utrecht (Juli- 2020).